Καλωσήρθατε στο Amphoreus.com.gr

Olive ή O-live

Η διαφορά πολύ μικρή......
Ελαιόλαδο!! Ελιξίριο ζωής3 bottles 250

Το "Υγρό Χρυσάφι'' για τον Όμηρο και το ''Μέγα Θεραπευτικόν'' για τον Ιπποκράτη.
Ένα ξεχωριστό δώρο της πλούσιας Ελληνικής φύσης, απαραίτητο  συστατικό της παγκοσμίως γνωστής ''Μεσογειακής διατροφής'', το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εμάς.

Παράγουμε και συσκευάζουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αρίστης ποιότητας.  Ένα γνήσιο χυμό ελιάς από τον οποίο αναδύονται αβίαστα τα έντονα φρουτώδη αρώματα του φρεσκοκομμένου καρπού. Οι επιλεγμένες ποικιλίες, ο σωστός χρόνος ωρίμανσης, η τοποθεσία των ελαιοδέντρων, ο ελεγχόμενος τρόπος καλλιέργειας και επεξεργασίας, προσδίδουν στο λάδι μας το χρυσοπράσινο χρώμα και την έντονη φρουτώδη γεύση του. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά και οργανοληπτικά στοιχεία που περιέχει.

Η πρώιμη συγκομιδή διασφαλίζει την άριστη ποιότητα του ελαιολάδου που παρέχουμε σε εσάς, με αγάπη και περισσή φροντίδα. Η ψυχρή σύνθλιψη του καρπού τις 12 πρώτες  ώρες και ο διαχωρισμός του  σε θερμοκρασίες όχι μεγαλύτερες από 25°C, η αποθήκευση σε inox δεξαμενές, η φύλαξή τους σε σκιερό και δροσερό μέρος, καθώς επίσης και η τυποποίηση πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές. Η ελαφρά σπιρτάδα του, η οποία οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες, αποδεικνύει ότι έχει συλλεχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει παραχθεί με μεγάλη προσοχή και μεράκι.

tripleta corner1Οι πολυφαινόλες είναι ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που εμποδίζουν το σχηματισμό ελευθέρων ριζών, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό και οι οποίες εμπεριέχονται σε υψηλά ποσοστά στη συγκεκριμένη κατηγορία ελαιόλαδου.  Τα ευεργετικά συστατικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου είναι πολλά. Εκτός από τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, περιέχει επίσης περίπου 200 μικροσυστατικά, σημαντικότερο από τα οποία είναι η Βιταμίνη Ε (α-τοκοφερόλη), η οποία αποτελεί έναν από τους κυριότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες, καθώς επίσης και οι φυτοστερόλες που συντελούν στην πρόληψη και τη μακροβιότητα.

                                                      
Αποτελέσματα 1 - 3 από 3

Προϊόντα Σειράς O-live

Bio

Με γνώμονα πάντα τη φροντίδα για το...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Gourmet

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με έντονη...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Premium

Συλλέγεται από ημιορεινούς ελαιώνες...

Λεπτομέρειες προϊόντος

!-- Start of StatCounter Code for Joomla -->