
Xenia 2023 with Amphoreus 25-27/11
Η Amphoreus στη ΧΕΝΙΑ 2023: Ένα Ταξίδι στον Κόσμο του Εξαιρετικού Ελαιολάδου, Μελιού και Βαλσαμικού Ξυδιού
Η Amphoreus στη ΧΕΝΙΑ 2023: Ένα Ταξίδι στον Κόσμο του Εξαιρετικού Ελαιολάδου, Μελιού και Βαλσαμικού Ξυδιού
Ανακαλύψτε τον Κόσμο της Γαστρονομίας στο Ζάππειο Μέγαρο! Η Amphoreus σας προσκαλεί στην Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου, για
Πηγή ζωής, απαραίτητο συστατικό της καθημερινής μας διατροφής, όπως συμβουλεύουν οι διατροφολόγοι. Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι η καλύτερη επιλογή για να διατηρήσουμε την ποιότητα της
Συγκομιδή και μεταφορά Ένα από τα κλειδιά για την επίτευξη του άριστου αποτελέσματος ελαιοποίησης είναι η κατάλληλη περίοδο συγκομιδής του ελαιόκαρπου καθώς και ο
Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Με πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας,
Μέλι από Θυμάρι Από τους 12.000 περίπου τόνους που παράγει ετήσια η Ελλάδα οι 1.000, δηλ. ποσοστό 10% είναι θυμαρίσιο. Το μέλι αυτό θεωρείται
Υλικά 420 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι νερό Ενάμιση κουταλάκι αλάτι Μισό φλιτζάνι λάδι
Το τμήμα Food της αμερικανικής εφημερίδας δημοσίευσε στον λογαριασμό που διατηρούν στο Twitter (και έχει 42,4 εκατομμύρια ακολούθους) τη συνταγή για τη φέτα… σωτέ! Τα
Υλικάκαλαμποκέλαιο: 1 ποτήρι του νερούζάχαρη: 1 ποτήρι του νερούμπέικιν πάουντερ: 1 φακελάκιβανίλιες: 2γιαούρτι στραγγιστό: 1, χαμηλών λιπαρώναυγά: 3πορτοκάλι: 1 το ξύσμα τουφύλλο κρούστας: 1 πακέτοΓια
Υλικά:ουρά σολομού: 1, περίπου 1 1/2 κιλό (χωρίς το κεντρικό κόκαλο) πλυμένη και στεγνωμένηβούτυρο: 80 γρ.κρέμα γάλακτος: 300 mlσπανάκι: 400 γρ., καθαρισμένο και πλυμένοκρεμμυδάκια φρέσκα:
Υλικά 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη3 αυγά1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο3 βανίλιες1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 φλιτζάνι κακάο3/4
©2023 All Rights Reserved. Developed by Cactus