Ιστορία

Η Αρχαιοελληνική Παράδοση του Ελαιόλαδου, ζωντανεύει μέσα από την επιχείρηση μας.

Η οικογενειακή επιχείρηση μεταφέρει τον πλούτο και την παράδοση της παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδου από γενιά σε γενιά. Ο τίτλος της επιχείρησης, “Αμφορεύς”, αποτελεί έναν απόκοσμο και μαγευτικό τρόπο να αποδώσει φόρο τιμής στην αρχαιοελληνική παράδοση του ελαιόλαδου. 

Το όνομα αυτό αναδεικνύει την ποιότητα, την αυθεντικότητα και την καλλιέργεια που διακατέχουν τα προϊόντα της “Αμφορεύς”. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για τη γη, η επιχείρηση “Αμφορεύς” συνεχίζει να παράγει ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική γευστική εμπειρία που ενσαρκώνει την αρχαία παράδοση και την εκλεπτυσμένη απόλαυση του ελαιόλαδου.

Ποιοι Είμαστε

Εμείς είμαστε η επιχείρηση “Amphoreus” και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται τα αρωματικά σαπούνια μας, το γλυκό μέλι και το πανίσχυρο ελαιόλαδο. 

Κάθε προϊόν που προσφέρουμε δημιουργείται με αγάπη και μεγάλη φροντίδα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά που προέρχονται από τη γη μας.

Όραμα

Στην Amphoreus , η επιχείρησή μας καθοδηγείται από ένα σύνολο βασικών αξιών που καθοδηγούν ό,τι κάνουμε. 

Πρώτα απ’ όλα, εκτιμούμε την ποιότητα. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Από τα σχολαστικά επιλεγμένα συστατικά μας μέχρι τις προσεκτικές διαδικασίες παραγωγής μας, επιδιώκουμε την αριστεία σε κάθε πτυχή.

Αξίες

Ποιότητα

Συνεργαζόμαστε απευθείας με αξιόπιστους παραγωγούς ελαιόλαδου που ακολουθούν αυστηρά πρότυπα για να διασφαλίσουμε ότι κάθε μπουκάλι ελαιόλαδου που προσφέρουμε πληροί τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια.

Αυθεντικότητα

Είμαστε υπερήφανοι που σας προσφέρουμε αυθεντικό ελαιόλαδο που αποτυπώνει την ουσία και τη γεύση της περιοχής της Μεσογείου.

Βιωσιμότητα

Δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Το προϊόντα μας προέρχεται από παραγωγούς που δίνουν προτεραιότητα στις βιώσιμες καλλιεργητικές πρακτικές και λαμβάνουν μέτρα για την ελαχιστοποίηση του οικολογικού τους αποτυπώματος.

Ικανοποίηση των πελατών

Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών, από την περιήγηση στην επιλογή μας μέχρι την παραλαβή της παραγγελίας σας στην πόρτα σας.

Ομάδα

Ειδικοί γευσιγνώστες ελαιόλαδου

Η ομάδα μας διαθέτει άριστα καταρτισμένους γευσιγνώστες ελαιολάδου, εκπαιδευμένους να εντοπίζουν ακόμη και τις πιο λεπτές γευστικές αποχρώσεις. Με πολυετή πείρα, διασφαλίζουν ότι μόνο τα καλύτερα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελαιόλαδα θα φτάσουν στο τραπέζι σας, προσφέροντας μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Master Blenders

Γνωρίστε τους master blender μας, τεχνίτες του fusion ελαιολάδου. Με την ακριβή τέχνη τους, συνδυάζουν επιδέξια διαφορετικές ποικιλίες ελιάς, επιτυγχάνοντας μια τέλεια ισορροπία γεύσεων, αρωμάτων και υφών στα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελαιόλαδα μας. Οι δημιουργίες τους ανεβάζουν το γαστρονομικό σας ταξίδι σε νέα ύψη.

Ειδικοί Αειφόρου Γεωργίας

Η Amphoreus Intertrade υπερηφανεύεται για την ομάδα ειδικών της στη βιώσιμη γεωργία. Από ελαιώνα σε μπουκάλι, εφαρμόζουν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, διατηρώντας το περιβάλλον και καλλιεργώντας ελιές με μέγιστη προσοχή, παράγοντας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο που είναι τόσο βιώσιμο όσο και νόστιμο.

Εγκαταστάσεις

Προηγμένος εξοπλισμός και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Στην Amphoreus Intertrade, η δέσμευσή μας να παράγουμε ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας ενσωματώνεται στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και στις εγκαταστάσεις παγκοσμίου επιπέδου. Από τη στιγμή που οι ελιές φτάνουν στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο επεξεργασίας μας, διασφαλίζουμε τη μέγιστη φροντίδα και ακρίβεια. Οι προηγμένες μέθοδοι εκχύλισης μας, συμπεριλαμβανομένης της ψυχρής έκθλιψης και της φυγοκέντρησης, εγγυώνται τη διατήρηση της φυσικής ουσίας της ελιάς, με αποτέλεσμα απαράμιλλη γεύση και θρεπτικό πλούτο. Με ελεγχόμενη θερμοκρασία αποθήκευσης και ειδικά ελεγχόμενα δωμάτια ανάμειξης, οι εγκαταστάσεις μας αποτελούν την επιτομή της διασφάλισης ποιότητας. Αγκαλιάζοντας την καινοτομία και την παράδοση, δημιουργούμε ελαιόλαδο που αποτελεί παράδειγμα της κορυφής της γεύσης, ενσωματώνοντας το πάθος μας να προσφέρουμε μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στους πολύτιμους πελάτες μας.

Πιστοποιητικά