Προϋποθέσεις και όροι χρήσης

 1. O ιστότοπος Amphoreus.com.gr  είναι το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου της εταιρίας «AMPHOREUS Ι.Κ.Ε.» (διακριτικός τίτλος AMPHOREUS B & P), με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.:151245901000 και Α.Φ.Μ.: 801183094 της Δ.Ο.Υ. ΙΓ Αθηνών, με έδρα στην Αθήνα, Αγίας Ζώνης 87, Τ.Κ. 11256.

  1) Η χρήση της σελίδας μας και η πραγματοποίηση αγορών μέσω αυτής διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτοί ισχύουν εκάστοτε, σε κάθε χρονική στιγμή. Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής νέου χρήστη/επισκέπτη, αποδέχεστε ανεπιφυλάκτως ότι γνωρίζεται τους όρους και τις προϋποθέσεις  που αφορούν τη σύναψη συναλλαγών με την επιχείρησή μας.

  2) Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσεως και κάθε άλλο κανόνα που διέπει τη χρήση της ιστοσελίδας του, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. 

  3) Προϋπόθεση για την συναλλαγή σας με την επιχείρησή μας, πρέπει να είστε ενήλικος, δηλαδή να έχετε συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας σας, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμo.

  4) Στην ιστοσελίδα σε κάθε προϊόν ή αγαθό εμφανίζεται η τιμή, η διαθεσιμότητα των προϊόντων και τα χαρακτηριστικά τους.Οι τιμές των προϊόντων ή αγαθών περιλαμβάνουν φόρο ή ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής τα οποία φαίνονται σε ειδική ενότητα και αναλύονται στη φόρμα παραγγελίας πριν την ολοκλήρωσή της.

  5)Το ελάχιστο όριο για παραγγελίες είναι 20€ (15,20€ + ΦΠΑ) 

  Έξοδα Αποστολής

  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Το κόστος των εξόδων αποστολής μεταβάλλεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ και εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ x ΥΨΟΣ x ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5000) είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό της βάρος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.
  • Τα έξοδα αποστολής είναι ίδια για όλη την Ελλάδα (εκτός δυσπρόσιτων περιοχών ή δεμάτων άνω των 50 κιλών), και ισχύουν για αγορές μέχρι 50€.
  • Για αγορές άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εκτώς και αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, οπου η τελική τιμή μεταβάλλεται ανάλογα με τον φορέα.

   

  6) Η επιχείρηση ουδεμία ευθύνη έχει για τυχόν καθυστερήσεις απο τις συνεργαζόμενες με αυτές μεταφορικές εταιρίες.Ελέγχεται την παραγγελίας σας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την επιχειρησή μας και ενημερώνεστε για την παραγγελία μέσω e-mail για την αποστολή της καθώς επίσης επικοινωνούμε μαζί σας για τυχόν ελλείψεις σε διάστημα μιας ημέρας.

  7) Δεχόμαστε πληρωμές

  -Τραπεζικού λογαριασμού μέσω τράπεζας πειραιώς (Σε μεταφορά των χρημάτων απο άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις συναλλαγής οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα διατραπεζικά έξοδα)

  -Μετρητοίς στην έδρα μας

  -Μέσω Viva wallet μέσα απο το σαιτ μας.

  Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης(αν επιλέξετε πληρωμή μέσω τραπέζης). Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.

  8) Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος.

  9) Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα παραπάνω καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 2102017699

Κατηγορίες Προιόντων