Customize Consent Preferences

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά και να εκτελέσετε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συγκατάθεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Πάντα ενεργά

Τα απαραίτητα cookies απαιτούνται για να ενεργοποιηθούν οι βασικές λειτουργίες αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συγκατάθεσής σας. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν δεδομένα που μπορούν να αναγνωριστούν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως ο διαμοιρασμός του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό αναπήδησης, η πηγή επισκεψιμότητας κ.λπ.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα cookies επιδόσεων χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών επιδόσεων του ιστότοπου, τα οποία βοηθούν στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα cookies διαφημίσεων χρησιμοποιούνται για να παρέχονται στους επισκέπτες εξατομικευμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για να αναλύεται η αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Click Here

Συστατικά

  • 1 κ.σ. ολόκληρους σπόρους κόλιανδρου
  • 1/4 φλιτζανιού Molassa syrup
  • 5 κ.σ. σόγια σος
  • 2 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 4 φιλέτα σολωμού χωρίς το δέρμα
  • 2 κ.γ. λάδι

Τρόπος μαγειρέματος

1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήσε τους σπόρους σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς, για τρία λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Βγάλτους από τη φωτιά και άφησέ τους να κρυώσουν.
2. Χτύπα τους σπόρους στο γουδί ή σε μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
3. Φτιάξε το γλάσο: ανακάτεψε τον κόλιανδρο, το μέλι, τη σόγια σος και το λεμόνι σε ένα μικρό μπολ να αναμιχθούν καλά.
4. Άλειψε ελαφρά κάθε φιλέτο με γλάσο. Κράτησε όσο περισσέψει.
5. Ζέστανε το λάδι στο τηγάνι που έψησες τους σπόρους. Ψήσε το σολωμό με την πλευρά που έχει το γλάσο προς τα κάτω για ένα λεπτό σε δυνατή φωτιά, και άλλα 2 σε μέτρια. Γύρνα τα φιλέτα και ψήσε για άλλα 3 λεπτά ή περισσότερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.
6. Ρίξε το υπόλοιπο γλάσο στο τηγάνι και άφησέ το να πάρει βράση σε μέτρια φωτιά. Άφησέ το να βράζει περίπου 1 λεπτό μέχρι να πήξει ώστε να γίνει σαν σιρόπι. Περίχυσε με αυτό τα κομμάτια του σολωμού και σέρβιρε.