Ταλιατέλες με σολωμό

Υλικά

500γρ ταλιατέλες
300γρ σολωμό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
350ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
1 ζωμό λαχανικών
λίγο ελαιόλαδο για σωτάρισμα
αλάτι
άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες με το ζωμό και τις σουρώνουμε.
Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι, το πράσο και το σκόρδο ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τον σολομό αφού τον κόψουμε σε κύβους.
Μόλις είναι έτοιμος ο σολομός ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολωμό, τον οποίο θα τον προσθέσουμε στο τέλος.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων