Customize Consent Preferences

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά και να εκτελέσετε ορισμένες λειτουργίες. Θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα cookies σε κάθε κατηγορία συγκατάθεσης παρακάτω.

Τα cookies που κατηγοριοποιούνται ως "Απαραίτητα" αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας, καθώς είναι απαραίτητα για την ενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.... 

Πάντα ενεργά

Τα απαραίτητα cookies απαιτούνται για να ενεργοποιηθούν οι βασικές λειτουργίες αυτού του ιστότοπου, όπως η παροχή ασφαλούς σύνδεσης ή η προσαρμογή των προτιμήσεων συγκατάθεσής σας. Αυτά τα cookies δεν αποθηκεύουν δεδομένα που μπορούν να αναγνωριστούν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα λειτουργικά cookies βοηθούν στην εκτέλεση ορισμένων λειτουργιών, όπως ο διαμοιρασμός του περιεχομένου του ιστότοπου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, η συλλογή σχολίων και άλλες λειτουργίες τρίτων.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα αναλυτικά cookies χρησιμοποιούνται για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies βοηθούν στην παροχή πληροφοριών σχετικά με μετρήσεις όπως ο αριθμός των επισκεπτών, το ποσοστό αναπήδησης, η πηγή επισκεψιμότητας κ.λπ.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα cookies επιδόσεων χρησιμοποιούνται για την κατανόηση και την ανάλυση των βασικών δεικτών επιδόσεων του ιστότοπου, τα οποία βοηθούν στην παροχή καλύτερης εμπειρίας χρήστη για τους επισκέπτες.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Τα cookies διαφημίσεων χρησιμοποιούνται για να παρέχονται στους επισκέπτες εξατομικευμένες διαφημίσεις με βάση τις σελίδες που επισκεφτήκατε προηγουμένως και για να αναλύεται η αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.
 

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα cookies.

Click Here

Υλικά:

8 μικρά μπαρμπούνια 80 γρ. το καθένα
8 φύλλα βασιλικό
αλάτι, πιπέρι
4 ντομάτες
150 γρ. ψιλοκομμένα λαχανικά
1 κλωνάρι άνηθο
1 λεμόνι
ζωμός από σπανάκι
Τρόπος παρασκευής

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε το κάθε μπαρμπούνι στα δύο, ξεχωρίζουμε τα δύο φιλέτα του και αφαιρούμε με προσοχή, χωρίς να χαλάσει το σχήμα των φιλέτων, τα κόκκαλα τους.

Τα αλατοπιπερώνουμε, τα ενώνουμε ανά δύο, βάζουμε ενιάμεσα ένα φύλο βασιλικό και τα ψήνουμε στον ατμό.

Αδειάζουμε τις ντομάτες, τις γεμίζουμε με τα ψιλοκομμένα λαχανικά και τις ψήνουμε στον ατμό.

Βάζουμε τα φιλέτα των μπαρμπουνιών και τις ντομάτες στο πιάτο. Διακοσμούμε με άνηθο και φέτες λεμονιού και περιχύνουμε με το ζωμό από το σπανάκι.