Διεθνής Διακρίσεις των προϊόντων μας

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, η εταιρεία μας θα ήθελε να σας ανακοινώσει τις βραβεύσεις των δύο εκ των τριών Εξαιρετικών της Ελαιολάδων Gourmet & Organic σε Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Συγκεκριμένα, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μαςΠρώιμης Συγκομιδής Gourmet, το οποίο ήδη έχει στο ενεργητικό διεθνείς διακρίσεις, συμμετείχε στον Διαγωνισμό «8ο Αριστείον 2016»Aristion Olive Oil Awards που διεξήχθη στο Λονδίνο όπου και διακρίθηκε για την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση αποσπώντας το Χάλκινο βραβείο.

Ο Διεθνής αυτός διαγωνισμός που διοργανώνεται για 8η φορά έχει ως σκοπό να ξεχωρίσει και να προωθήσει το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, αλλά και να ενημερώσει για τα διατροφικά οφέλη του, τόσο τους νέους καταναλωτές παγκοσμίως, όσο και τους Chefs και επαγγελματίες του χώρου διατροφής, προωθώντας την ποικιλομορφία και την υψηλή ποιότητα των ελαιολάδων και προτείνοντας την δοκιμή τους. 
  123

Ακόμα μια Διεθνής Διάκριση για την φετινή χρονιά ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό της εταιρείας μας.

Tο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Organicτης εταιρείας μας, συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος σε Διεθνή Διαγωνισμό και συγκεκριμένα στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό SUPERIOR TASTE AWARDπου διοργανώνει το International Taste and Quality Institute (iTQi) για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και την πραγματικά ξεχωριστή γεύση.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό τιμήθηκε με ένα Αστέρι Ανώτατης Γεύσης, και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα υψηλής ποιότητας προϊόντα του 2016, καθιστώντας το ένα από τα λίγα Ελληνικά προϊόντα με Διεθνή Διάκριση.

Η ανάδειξη των κορυφαίων προϊόντων για το 2016 έγινε βάση αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από 60 διεθνώς αναγνωρισμένους Chefs από όλο τον κόσμο. Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται σε μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες για να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’ όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, προκειμένου να κρίνουν με τυφλή δοκιμή την ποιότητα εκατοντάδων προϊόντων και να ξεχωρίσουν τα πραγματικά κορυφαία. Επίσης, συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό αυθεντικών ειδικών γεύσης, μία επιλογή που έχει σήμερα ως αποτέλεσμα να συντελέσει στην στερέωση της φήμης του Superior Taste Award (Βραβείου Ανώτερης Γεύσης) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεκάδες διαφορετικά καταναλωτικά προϊόντα δοκιμάστηκαν τυφλά, το καθένα για τη δική του αξία με γνώμονα τη γευστική απόλαυση. Τα οργανοληπτικά κριτήρια αξιολόγησης αφορούσαν στην πρώτη εντύπωση, στην εμφάνιση, στο άρωμα, στην υφή, στην αίσθηση στο στόμα και στην επίγευση.

Η διεθνής αυτή διάκριση για την εξαιρετική γεύση και ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Organic, που έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες βραβεύσεις των προϊόντων της εταιρείας Amphoreus Intertrade, αποτελεί ακόμα μια αναγνώριση και επιβράβευση των μεθόδων συγκομιδής και παραγωγής του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μας, αλλά της αδιάκοπης προσπάθειας της οικογένειας Βασιλείου να παρέχει ποιοτικές γεύσεις και επιλογές στον σύγχρονο καταναλωτή.
                            45

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων