Ελαιόλαδο το απόλυτο μυστικό ομορφιάς

Το ελαιόλαδο δεν είναι χρήσιμο μόνο για τη διατροφή μας και την καλή κατάσταση της υγείας μας. Έχει θαυματουργές ιδιότητες όσον αφορά την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας.

 

Έλαιο για το μπάνιο: Αντικατάστηστε τα έλαια μπάνιου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε με αγνό, παρθένο ελαιόλαδο. Γέμιστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό και πρόσθεσε 5 κουταλιές της σούπας λάδι για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη λίγες κουταλιές.

 

 

Κρέμα σώματος με ελαιόλαδο: Πρόσθεστε λίγες κουταλιές ελαιόλαδο στην κρέμα σώματος που χρησιμοποιείτε για έξτρα ενυδάτωση. Εναλλακτικά, άπλωστε κατευθείαν στην επιδερμίδα σας το λάδι αμέσως μετά το ντους ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

 

 

Ντεμακιγιάζ με ελαιόλαδο: Αντικατάστηστε το υγρό ντεμακιγιάζ σας με ελαιόλαδο, εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε λίγο βαμβάκι ή ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Η λιπαρότητά του θα διαλύσει με ευκολία ακόμη και βαριές συνθέσεις make-up, και θα αφήσει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

 

 

Περιποιήσου τα νύχια σου: Ενδυνάμωστε τα νύχια σας με ένα «μπάνιο» σε ελαιόλαδο για να απαλλαγείτε από αντιαισθητικές παρανυχίδες. Ζέστανετε σε ένα μπολάκι λίγο ελαιόλαδο και βούτήξτε τα νύχια σας για 5 με 10 λεπτά, 2 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

 

 

Κρέμα ματιών με ελαιόλαδο: Ξέχαστε τις ακριβές κρέμες ματιών και επέλεξτε μια φυσική εναλλακτική, απλώνοντας λίγες σταγόνες ελαιόλαδο κάτω από τα μάτια πριν από τον ύπνο. Οι γραμμές έκφρασης θα γίνουν πιο λείες και το δέρμα θα μαλακώσει.

 

 

Μάσκα προσώπου με ελαιόλαδο: Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα και αισθάνεστε ελαφρύ «τράβηγμα» στο πρόσωπό σου, τότε εφάρμοστε μια μάσκα ελαιολάδου που θα παρασκευάσετε μόνοι σας. Ανάμειξτε ένα κρόκο αυγού με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και άπλωστε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 5-10 λεπτά. Ξέπλυνετε το δέρμα σας εναλλάσσοντας τη θερμοκρασία του νερού από το ζεστό στο κρύο για να συσφίξετε τους πόρους σου.

 

Ελαιόλαδο και στα μαλλιά: Για λαμπερά και μαλακά μαλλιά, ανάμειξτε 1 κρόκο αυγού με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και 1 κουταλιά του γλυκού χυμό από λεμόνι. Άπλωστε το μείγμα στα μαλλιά σας για 15 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε και ενυδατωθείτε με conditioner.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων