Berlin Olive Oils 2020 Gourmet EVOO

Με χαρά και υπερηφάνεια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την νέα διάκριση της εταιρείας μας.

Στον Διεθνή Διαγωνισμό Berlin Olive Oil Awards 2020 το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής Gourmet διακρίθηκε με δύο βραβεία: Bronze award για την εξαιρετική ποιότητα του & την πικάντικη και φρουτώδη γεύση του, αλλά και Bronze award για την συσκευασία του. Πρόκειται για το 5ο συνεχόμενο βραβείο του "Εarly Harvest Gourmet", διάκριση που επιβεβαιώνει την δέσμευση της Amphoreus στην ποιότητα αλλά και στην αισθητική.

Είμαστε έτοιμοι και αυτή τη χρονιά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής 

 
8 Διεθνείς Βραβεύσεις

 

Στα λίγα χρόνια της λειτουργίας της η Amphoreus μετράει ήδη 8 Διεθνείς βραβεύσεις στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ελαιολάδου:

  • ITQI Superior Taste Award
  • Great Taste
  • London IOOC
  • Berlin Olive Oil Awards

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τα ελαιόλαδα μας και τις μοναδικές τους συσκευασίες…

 

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων