(Υλικά για 4 μερίδες)

Υλικά:

8 αρνίσια παϊδάκια χωρίς πολύ λίπος.
1 φλυτζάνι τσαγιού άσπρο κρασί.
2 κουτάλια της σούπας “Amphoreus Olive oil”.
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
1 κουτάλι της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο.
1 εσαλότ, ψιλοκομμένο.
1 φύλλο φρέσκου βασιλικού, ψιλοκομμένο.
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
3 κουτάλια της σούπας κέτσαπ.
Χυμός από 1 λεμόνι.

Εκτέλεση:

Ανακατέψτε όλα τα υλικά, εκτός από τα παϊδάκια, σε ένα μπόλ. Βάλτε τα παϊδάκια σε μια μεγάλη πιατέλα και καλύψτε τα με τη σάλτσα. Αφήστε τα να μαριναριστούν για 1 ώρα. Γυρίστε τα παϊδάκια 2-3 φορές κατά το μαρινάρισμα. Προθερμάνετε το φούρνο. Λαδώστε το ταψί και βάλτε τα παϊδάκια. Ψήστε τα σε μέτριο – δυνατό φούρνο.
Συνοδέψτε τα με ψητές πατάτες και μπρόκολο.

Κατηγορίες Προιόντων