Υλικά:
500 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
1 ζαχαρούχο γάλα
1 συσκευασία ερμόλ
1 Φλυτζάνι του τσαγιού γλυκό βύσσινο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμα
Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.
Κανα – δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.
Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.