Σάλτσα μεξικάνα

Υλικά

170g. ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά σεράνο
1 χούφτα κολίανδρο
1 σκελίδα σκόρδο
1/3 φλιτζ. κρεμμύδι
χυμό από 1 λάιμ
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε σε καρεδάκια τις ντομάτες και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε την πιπεριά κατά μήκος και αφαιρούμε τα σπόρια. Ψιλοκόβουμε τη πιπεριά όσο θέλουμε και την προσθέτουμε στο μπολ. Ψιλοκόβουμε τον κολίανδο και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το κρεμμύδι αφού πρώτα το έχουμε ψιλοκόψει. Ρίχνουμε το χυμό του λάιμ και αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη μέχρι να δέσουν τα υλικά. Σερβίρουμε με τσιπς τορτίγιας.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων