Υλικά

500γρ ταλιατέλες
300γρ σολωμό
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
350ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
1 ζωμό λαχανικών
λίγο ελαιόλαδο για σωτάρισμα
αλάτι
άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες με το ζωμό και τις σουρώνουμε.
Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι, το πράσο και το σκόρδο ψιλοκομμένα, προσθέτουμε τον σολομό αφού τον κόψουμε σε κύβους.
Μόλις είναι έτοιμος ο σολομός ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολωμό, τον οποίο θα τον προσθέσουμε στο τέλος.

Κατηγορίες Προιόντων