Τι χρειαζόμαστε:
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο Amphoreus Gourmet
1 φλυτζάνι γάλα
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κιλό αλεύρι (περίπου)
1 πρέζα αλάτι
200 γρ. βιτάμ (για το ταψί)
Για την γέμιση
κουβερτούρα ή μερέντα ή τυρί με αυγό κ λίγο πιπέρι ή οτι θέλουμε.
Τι χρειαζόμαστε:
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο Amphoreus Gourmet
1 φλυτζάνι γάλα
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 κιλό αλεύρι (περίπου)
1 πρέζα αλάτι
200 γρ. βιτάμ (για το ταψί)
Για την γέμιση
κουβερτούρα ή μερέντα ή τυρί με αυγό κ λίγο πιπέρι ή οτι θέλουμε.
The Crown Jewel: Γιορτάζοντας 30+ Βραβεία Αριστείας Great Taste Producer Stamp Great Taste 2022 Award
To Nέκταρ της Ελιάς Το Νέκταρ της Ελιάς και Που Βοηθάει Ελαιόλαδο: Ο Θησαυρός της
©2024 All Rights Reserved. Developed by Cactus