Τσιζ κέικ με φρέσκα φρούτα

Υλικά:
4 φλιτάνια θρυμματισμένα Κορνφλέικς
1/4 φλιτζανιού Μαργαρίνη
1 κουτ. σουπ. (χωρίς γεύση) Ζελατίνη σε σκόνη
1/3 φλιτζανιού Ζάχαρη
1/2 κιλό άπαχο στραγγιστό Γιαούρτι
1 φλιτζάνι (με χαμηλά λιπαρά) Κρέμα γάλακτος
Φρούτα της αρεσκείας σας ή άγλυκη Μαρμελάδα
Τρόπος παρασκευής

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά τα κορνφλέικς με τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν ένα μίγμα και στρώστε το ομοιόμορφα στον πάτο και τα πλαϊνά μιας μικρής πυρίμαχης αντικολλητικής φόρμας για τάρτα και βάλτε τη στο ψυγείο.

2. Ανακατέψτε τη ζελατίνα με τη ζάχαρη, προσθέστε το μισό γιαούρτι και βάλτε το μίγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζελατίνα. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει.

3. Προσθέστε το υπόλοιπο γιαούρτι. Ανακατέψτε και βάλτε στο ψυγείο για μισή ώρα.

4. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε άγλυκη σαντιγί. Ανακατέψτε τη στο μίγμα. Απλώστε το στη βάση της τάρτας και βάλτε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες.

5. Γαρνίρετε με φρούτο ή άγλυκη μαρμελάδα.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων