Υλικά συνταγής:
Κομμένες ροδέλες ελιές1 κούπα (μαύρες ή πράσινες) καλά γεμάτη 
Φιλέτο αντζούγιας1 στραγγισμένο από το λάδι του 
Ψιλοκομμένη κάπαρη1 κουταλιά σούπας 
Σκόρδο1/2 μικρή σκελίδα χωρίς το φύτρο (προαιρετικό) 
Ξερή ρίγανη1 πρέζα 

Οδηγίες:
1. Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το μούλτι και τα χτυπάτε καλά, να γίνουν αλειφή. 
2. Βγάζετε την πάστα ελιάς και την βάζετε σε γιάλινο βαζάκι. Την κλείνετε και την φυλάτε στο ψυγείο. Αντέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα. 

Κατηγορίες Προιόντων