Ανάμεικτα λαχανικά λαδερά

Υλικά :

400γρ. αρακάς
200γρ. φασολάκια στρογγυλά κομμένα στη μέση
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 καρότα κομμένα σε κύβους
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. Ελαιόλαδο
1 φλιτζ. χυμό ντομάτας (φρέσκο κατά προτίμηση)
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε κατσαρόλα σοτάρετε στο μισό ελαιόλαδο το κρεμμύδι για περίπου 3 λεπτά, να μαραθεί, αλλά όχι να πάρει χρώμα.

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ντομάτα, το λάδι και τον άνηθο. Σοτάρετε για άλλα 10 λεπτά. Προσθέτετε τον χυμό ντομάτας συμπληρώνετε με νερό τόσο όσο να μισοσκεπάζει τα υλικά.

Σκεπάζετε την κατσαρόλα με καπάκι και βράζετ σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε το υπόλοιπο λάδι και τον άνηθο και αφήνετε για 10 λεπτά ακόμη. Περιμένετε να κρυώσει και σερβίρετε.


Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων