ΥΛΙΚΑ (2 μερίδες)
• 250 γρ. σπανάκι
• 3 κουτ γλυκού ελαιόλαδο Gourmet η Premium
• ½ κεσεδάκι γιαούρτι 2%
• 4 αυγά
• πιπέρι, αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά βράζετε το σπανάκι και στην συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και το τσιγαρίζετε. Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνετε το γιαούρτι. Σπάτε τα αυγά στα σημεία που υπάρχει το λάδι ώστε να μαγειρευτούν. Τα αφήνετε για 5-10’ σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν. Τα βγάζετε και τα αλατοπιπερώνετε.