
Υλικά
- 200 γραμμ. ανάμεικτα δημητριακά
- 2 κουτ. σούπας μέλι
- 3 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γραμμ. διάφορα αποξηραμένα φρούτα
- της αρεσκείας σας, ψιλοκομμένα
- σύκα, βερίκοκα, cranberries,
- σταφίδα, γκότζι μπέρυ
- 1 κουτ. γλ. κανέλλα τριμμένη
- 100γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
- 1 κουτ. γλ. κοφτό σόδα μαγειρική
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στη συνέχεια αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, και το στρώνουμε έτσι ώστε να έχει πάχος 1 εκατοστού.
Θα ψήσουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και αέρα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το μίγμα μας και να γίνει σφιχτό.
Περιμένουμε πρώτα μέχρι να κρυώσει και μετά κόβουμε σε ράβδους- μπάρες μεγέθους της αρεσκείας μας.