![](http://www.amphoreus2.gr/wp-content/uploads/oldsite/cache/catalog/blog/b6d7090a321aeca0f529ab265a288b1b_XL-600x315.jpg)
Υλικά :
500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ξερό θυμάρι
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ’ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε – ροδίζουμε – πολύ καλά απ’όλες τις πλευρές. Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το χοιρινό να πιεί τα υγρά και μετά από 10 λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.