Χοιρινή Τηγανιά

Υλικά :

500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ξερό θυμάρι
1 λεμόνι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ’ένα τηγάνι. Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε – ροδίζουμε – πολύ καλά απ’όλες τις πλευρές. Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το χοιρινό να πιεί τα υγρά και μετά από 10 λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων