ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ GREAT TASTE ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΑΣ

Χρυσό αστέρι Great Taste για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μας 
                          «Gourmet Early Harvest»
 

                                                   

Άλλη μια διάκριση έρχεται να προστεθεί για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα μας…

 

Η πέμπτη διεθνής διάκριση κατά σειρά.

                                            

 

Συμμετείχαμε φέτος στον διαγωνισμό γεύσης με τίτλο «Great Taste Awards», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι αναγνωρισμένος ως σημείο αναφοράς για το καλό φαγητό και ποτό και δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί ως το «Όσκαρ» του κόσμου των τροφίμων.

  
Περίπου 400 κριτές, μεταξύ των οποίων οι πλέον διάσημοι food writers του πλανήτη, δοκίμασαν με το σύστημα blind taste (τυφλή δοκιμή) 10.000 προϊόντα, μέσω μιας διαδικασίας που διήρκησε 49 ολόκληρες ημέρες – από τον Μάρτιο έως το τέλος Ιουλίου.

 

Αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο, αλλά και το λογότυπο «Great Taste Award» θα βρίσκεται πλέον στην συσκευασία του εξαιρετικού Παρθένου ελαιόλαδου μας Gourmet Early Harvest. 

                                                                               

Το συγκεκριμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής, όχι μόνο βραβεύτηκε με ένα αστέρι, αλλά και οι κριτές έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο μοναδικό του άρωμα και στην ιδιαίτερη επίγευση του.

 

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων