Στις σαλάτες και τις μαρινάδες. Το ελαιόλαδο ωμό αναδεικνύει τα πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με Amvrosia Syrup ή λεμόνι και θα διαπιστώσετε την μεγάλη χρονική διάρκεια στην επίγευση του. Θα σας συναρπάσει η πικάντικη, φρουτώδης γεύση του.
Στα μαγειρευτά φαγητά. Προσθέστε το ελαιόλαδο 10’ πριν το τέλος του μαγειρέματος για να απολαύσετε πιο έντονη τη γεύση και το άρωμα του διατηρώντας ταυτόχρονα αναλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά.
Στα ψητά. Στα κρέατα, τα ψάρια και τα λαχανικά μια απλά επάλειψη αρκεί για να απογειώσει την γεύση.
Στα τηγανητά. Είναι το μόνο λάδι που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και το μόνο από τα φυτικά λάδια με το οποίο μπορείτε να τηγανίσετε υγιεινά έως και τρεις φορές.
Στα γλυκά. Χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο και στα γλυκά σας. Κάντε πιο υγιεινές τις “αμαρτωλές” γεύσεις!
Το νέκταρ της Ελιάς και που βοηθάει
Το Νέκταρ της Ελιάς και Που Βοηθάει Ελαιόλαδο: Ο Θησαυρός της Υγείας Το ελαιόλαδο, ειδικά