Φασολάκια με σουσάμι

Υλικά:

  • Φασολάκια φρέσκα, ελαφρώς βρασμένα σε νερό και σουρωμένα
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • Καβουρδισμένο σουσάμι
  • Ελαιόλαδο
  • Σουσαμόλαδο
  • 1 κομμάτι τζίντζερ
  • Λιωμένο σκόρδο
  • Λίγο ξύδι μπαλσάμικο
  • Μουστάρδα

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε ελαφρά τα υλικά σε λίγο λάδι, στο οποίο έχουμε ρίξει μέσα λίγο σουσαμόλαδο, ένα κομμάτι τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη και λιωμένο σκόρδο.

Προσθέτουμε (προαιρετικά) στο τέλος λίγο μπαλσάμικο ανακατεμένο με μουστάρδα.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων