(Υλικά για 4 μερίδες)

Υλικά:

500 γρ. μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες, απονευρωμένες και κομμένες στα δύο.
2 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους.
250 γρ. Φρέσκα μανιτάρια, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα.
2 κουτάλια της σούπας “Amphoreus Olive oil”.
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες.
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός.
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μάραθο.
Αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση:

Κάψτε 1 κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε τις γαρίδες και σοτάρετε για 3 λεπτά. Βγάλτε τις γαρίδες από το τηγάνι και κρατήστε τις.
Προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο καυτό τηγάνι. Βάλτε τις πατάτες και αλατοπιπερώστε καλά. Μαγειρέψτε για 4 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε καλά και σκεπάστε το τηγάνι. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 6 λεπτά ή ώσπου να τηγανιστούν οι πατάτες. 
Προσθέστε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το μαϊντανό και το μάραθο. Αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά σε δυνατή φωτιά. 
Ξαναβάλτε τις γαρίδες στο τηγάνι, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για 2 λεπτά για να ξαναζεσταθούν.
Σερβίρετε…..

Κατηγορίες Προιόντων