Κοτόπουλο α λα κρεμ με πιπεριές

Τι χρειαζόμαστε:

2 στηθούρια κοτόπουλο

3 πιπεριές

500 ml κρέμα γάλακτος

1 κρεμμύδι

αλάτι, πιπέρι

1.κ.γ ζάχαρη

2.κ.σ ελαιόλαδο amphoreus

Πώς το κάνουμε:

Κόβουμε το κότοπουλο σε κυβάκια.

Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι.

Βάζουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε τις πιπεριές το κρεμμύδι και το κοτόπουλο.

Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε μέσα τη κρέμα γάλακτος.

Συνεχίζουμε ρίχνοντας μέσα το αλάτι το πιπέρι και τη ζάχαρη.

Το αφήνουμε να βράσει μέσα στη κρέμα γάλακτος για περίπου 3 τέταρτα.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων