Μικρά μυστικά υγείας


Στις σαλάτες και τις μαρινάδες, το ωμό ελαιόλαδο αναδεικνύει τα πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με Amvrosia Syrup ή λεμόνι και θα διαπιστώσετε τη μεγάλη χρονική διάρκεια στην επίγευσή του. Θα σας συναρπάσει η πικάντικη, φρουτώδης γεύση του. 
Στα μαγειρευτά φαγητά, προσθέστε το ελαιόλαδο 10’ πριν το τέλος του μαγειρέματος για να απολαύσετε πιο έντονη τη γεύση και το άρωμα του, για να διατηρήσει ταυτόχρονα αναλλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά.   
Στα ψητά, κρέατα, στα ψάρια αλλά και στα λαχανικά μια απλή επάλειψη αρκεί για να απογειώσει την γεύση.
Στα τηγανητά, είναι το μόνο λάδι που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και με το οποίο μπορείτε να τηγανίσετε υγιεινά έως και τρεις φορές. 
Στα γλυκά. Χρησιμοποιείστε πιο συχνά ελαιόλαδο. Κάντε πιο υγιεινές τις “αμαρτωλές” γεύσεις! 

                                             Η επιλογή δική σας….

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων