Στις σαλάτες και τις μαρινάδες, το ωμό ελαιόλαδο αναδεικνύει τα πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με Amvrosia Syrup ή λεμόνι και θα διαπιστώσετε τη μεγάλη χρονική διάρκεια στην επίγευσή του. Θα σας συναρπάσει η πικάντικη, φρουτώδης γεύση του.
Στα μαγειρευτά φαγητά, προσθέστε το ελαιόλαδο 10’ πριν το τέλος του μαγειρέματος για να απολαύσετε πιο έντονη τη γεύση και το άρωμα του, για να διατηρήσει ταυτόχρονα αναλλοίωτα τα θρεπτικά του συστατικά.
Στα ψητά, κρέατα, στα ψάρια αλλά και στα λαχανικά μια απλή επάλειψη αρκεί για να απογειώσει την γεύση.
Στα τηγανητά, είναι το μόνο λάδι που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και με το οποίο μπορείτε να τηγανίσετε υγιεινά έως και τρεις φορές.
Στα γλυκά. Χρησιμοποιείστε πιο συχνά ελαιόλαδο. Κάντε πιο υγιεινές τις “αμαρτωλές” γεύσεις!
Το νέκταρ της Ελιάς και που βοηθάει
Το Νέκταρ της Ελιάς και Που Βοηθάει Ελαιόλαδο: Ο Θησαυρός της Υγείας Το ελαιόλαδο, ειδικά