Μοσχαράκι βραστό με λαχανικά

Υλικά:

1 κιλό κρέας μοσχάρι για κατσαρόλα
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φύλλο δάφνης
5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
2 καρότα κομμένα σε κύβους
2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο
3 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
φρεσκοστυμένο λεμόνι

Εκτέλεση :

Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα, σωτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το κρέας σε μερίδες, μέχρι να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε νερό για να σκεπαστεί το κρέας, το φύλλο δάφνης και βράζουμε μέχρι να μισομαλακώσει.
Κατόπιν προσθέτουμε τα λαχανικά μας, το αλατοπίπερο και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Σερβίρουμε με φρεσκοστυμένο λεμόνι.

Περισσότερα Άρθρα

Κατηγορίες Προιόντων