Οι κυριότερες ποικιλίες μελιού

Μέλι Θυμαριού: Έντονα αρωματικό μέλι, υπερτερεί σε χρώμα, γεύση, άρωμα. Κατατάσσεται στις καλύτερες ποικιλίες μελιού που υπάρχουν. Κρυσταλλώνει μέχρι 18 μήνες από την παραγωγή του.

thymarisio

Μέλι Πορτοκαλιάς: Έχει υπέροχο άρωμα και ωραία γεύση. Είναι ανοιχτόχρωμο και κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα, σε ένα μήνα από την παραγωγή του.

portokalias

Μέλι Καστανιάς: Έχει έντονο άρωμα και γεύση υπόπικρη. Κρυσταλλώνει αργά, σε 1 χρόνο περίπου.

kastania

Μέλι από Πεύκο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκρίσεις, είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και δεν κρυσταλλώνει.

peyko

Μέλι από Έλατο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκκρίσεις, έχει ωραία γεύση και δεν κρυσταλλώνει.

elato

Μέλι Ανθέων: Προέρχεται από το νέκταρ διαφόρων λουλουδιών της ελληνικής φύσης.

antheon

Μέλι Κουμαριάς: Το μέλι από κουμαριά έχει ιδιόμορφη πικρόγλυκη γεύση και κρυσταλλώνει γρήγορα. Περιέχει την ουσία Arbutin η οποία καθαρίζει το αίμα και ρυθμίζει το επίπεδο της χοληστερίνης.

koumaria

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων