![](http://www.amphoreus2.gr/wp-content/uploads/oldsite/cache/catalog/blog/d48ed900e79fa9547169c26138b4cd8d_XL-600x315.jpg)
Μέλι Θυμαριού: Έντονα αρωματικό μέλι, υπερτερεί σε χρώμα, γεύση, άρωμα. Κατατάσσεται στις καλύτερες ποικιλίες μελιού που υπάρχουν. Κρυσταλλώνει μέχρι 18 μήνες από την παραγωγή του.
![thymarisio](images/thymarisio.jpg)
Μέλι Πορτοκαλιάς: Έχει υπέροχο άρωμα και ωραία γεύση. Είναι ανοιχτόχρωμο και κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα, σε ένα μήνα από την παραγωγή του.
![portokalias](images/portokalias.jpg)
Μέλι Καστανιάς: Έχει έντονο άρωμα και γεύση υπόπικρη. Κρυσταλλώνει αργά, σε 1 χρόνο περίπου.
![kastania](images/kastania.jpg)
Μέλι από Πεύκο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκρίσεις, είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και δεν κρυσταλλώνει.
![peyko](images/peyko.jpg)
Μέλι από Έλατο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκκρίσεις, έχει ωραία γεύση και δεν κρυσταλλώνει.
![elato](images/elato.jpg)
Μέλι Ανθέων: Προέρχεται από το νέκταρ διαφόρων λουλουδιών της ελληνικής φύσης.
![antheon](images/antheon.jpg)
Μέλι Κουμαριάς: Το μέλι από κουμαριά έχει ιδιόμορφη πικρόγλυκη γεύση και κρυσταλλώνει γρήγορα. Περιέχει την ουσία Arbutin η οποία καθαρίζει το αίμα και ρυθμίζει το επίπεδο της χοληστερίνης.
![koumaria](images/koumaria.jpg)