Μέλι Θυμαριού: Έντονα αρωματικό μέλι, υπερτερεί σε χρώμα, γεύση, άρωμα. Κατατάσσεται στις καλύτερες ποικιλίες μελιού που υπάρχουν. Κρυσταλλώνει μέχρι 18 μήνες από την παραγωγή του.
Μέλι Πορτοκαλιάς: Έχει υπέροχο άρωμα και ωραία γεύση. Είναι ανοιχτόχρωμο και κρυσταλλώνει πολύ γρήγορα, σε ένα μήνα από την παραγωγή του.
Μέλι Καστανιάς: Έχει έντονο άρωμα και γεύση υπόπικρη. Κρυσταλλώνει αργά, σε 1 χρόνο περίπου.
Μέλι από Πεύκο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκρίσεις, είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και δεν κρυσταλλώνει.
Μέλι από Έλατο: Είναι μέλι που προέρχεται από μελιτώδεις εκκρίσεις, έχει ωραία γεύση και δεν κρυσταλλώνει.
Μέλι Ανθέων: Προέρχεται από το νέκταρ διαφόρων λουλουδιών της ελληνικής φύσης.
Μέλι Κουμαριάς: Το μέλι από κουμαριά έχει ιδιόμορφη πικρόγλυκη γεύση και κρυσταλλώνει γρήγορα. Περιέχει την ουσία Arbutin η οποία καθαρίζει το αίμα και ρυθμίζει το επίπεδο της χοληστερίνης.