Σαπούνια
Ελαιόλαδου

Τα σαπούνια μας είναι προσεκτικά κατασκευασμένα χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής σαπουνιού που συνδυάζει το υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με άλλα φυσικά συστατικά, όπως αιθέρια έλαια και βότανα.

Το ελαιόλαδο είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στη θρέψη και την προστασία του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό και λείο. Εκτός από τα πολλά οφέλη του για το δέρμα, η χρήση του ελαιολάδου στην παραγωγή σαπουνιού συμβάλλει επίσης στην προώθηση μιας κυκλικής οικονομίας χρησιμοποιώντας ένα υποπροϊόν της διαδικασίας παραγωγής ελαιολάδου.

 

Δεσμευόμαστε σε βιώσιμες και ηθικές πρακτικές σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας. Η προσέγγισή μας για την κυκλική οικονομία σημαίνει ότι στοχεύουμε να ελαχιστοποιήσουμε τη σπατάλη και να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση όλων των πόρων. Χρησιμοποιούμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να τροφοδοτούμε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας και διασφαλίζουμε ότι όλες οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Τα σαπούνια μας είναι επίσης χωρίς σκληρότητα, που σημαίνει ότι δεν δοκιμάζονται σε ζώα.Κατηγορίες Προιόντων