Σεφταλιά

Υλικά:  

1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό 
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά 
Δυόσμος 
Κανέλα 
Αλάτι 
Πιπέρι 
Μισό ποτήρι νερό παγωμένο 
1 μπόλια  

Εκτέλεση:  

Ανακατεύπουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.  

Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.  

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων