Σπαγγέτι με κοτόπουλο και ανθότυρο

Υλικά:

1/2 κιλό σπαγγέτι
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι κόκκινο
λίγο λάδι
2 κ.σ. γλυκάνισο
1/4 φλ. ούζο
1 κ.γλ. κόκκινο πιπέρι
150 γρ. ανθότυρο

Εκτέλεση:

1. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι μαζί με τους κύβους του κοτόπουλου και αφήνουμε να τσιγαριστούν σε λίγο λάδι.
2. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το γλυκάνισο.
3. Ρίχνουμε σταδιακά το ούζο στο κοτόπουλο, ώστε να απορροφάται κάθε φορά.
4. Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ρίχνουμε και την πάπρικα.

5. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, σουρώνουμε όπως συνήθως, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές λάδι.
6. Σ’ ένα βαθύ γυάλινο ή πορσελάνινο σκεύος βάζουμε τα μισά μακαρόνια, απλώνουμε από πάνω το μισό κοτόπουλο και τρίβουμε το ανθότυρο με το χέρι. Συνεχίζουμε τοποθετώντας και τα άλλα μισά υλικά και σερβίρουμε καυτά.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων