Σπιτική πάστα ελιάς

Υλικά συνταγής:
Κομμένες ροδέλες ελιές1 κούπα (μαύρες ή πράσινες) καλά γεμάτη 
Φιλέτο αντζούγιας1 στραγγισμένο από το λάδι του 
Ψιλοκομμένη κάπαρη1 κουταλιά σούπας 
Σκόρδο1/2 μικρή σκελίδα χωρίς το φύτρο (προαιρετικό) 
Ξερή ρίγανη1 πρέζα 

Οδηγίες:
1. Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το μούλτι και τα χτυπάτε καλά, να γίνουν αλειφή. 
2. Βγάζετε την πάστα ελιάς και την βάζετε σε γιάλινο βαζάκι. Την κλείνετε και την φυλάτε στο ψυγείο. Αντέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα. 

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων