Τι χρειαζόμαστε:
150 γρ. μαλακό βούτυρο
3 αυγά
270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
1/4 του λίτρου γάλα
4 κ.σ. μέλι Fir Nectar Honey
1 πρέζα αλάτι
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Πώς το κάνουμε:
Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με το μέλι μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέστε τα αυγά, το αλάτι, το γάλα, συνεχίζοντας να χτυπάτε στο μίξερ και τέλος το αλεύρι με το μπέκιν.
Βουτυρώστε την βαφλιέρα σας κι αφήστε την να ζεσταθεί.
Μετά βάλετε περίπου 2 κ.σ. ζύμης κι αφήστε για 3 λεπτά έως ότου πάρει χρυσοκαφετί χρώμα.
Τοποθετείστε τις βάφλες σε σχάρα γλυκού και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη όσο είναι ακόμα ζεστές.