Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Πρώιμης Συγκομιδής Gourmet συμμετείχε στο φετινό διαγωνισμό SUPERIOR TASTE AWARD, του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και την πραγματικά ξεχωριστή γεύση. Σε αυτόν τον διαγωνισμό τιμήθηκε με δύο Αστέρια Ανώτατης Γεύσης και βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα υψηλής ποιότητας προϊόντα του 2014, καθιστώντας το ένα από τα λίγα Ελληνικά προϊόντα με διεθνή διάκριση.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 στο Concert Noble, 82 Rue d’Arlon, 1000 στις Βρυξέλλες.

Τα ετήσια βραβεία του θεσμού εδώ και χρόνια έχουν παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που βραβεύτηκαν για το 2014:http://www.itqi.com/gr/awarded-products/awarded-products-2014.html

Η ανάδειξη έγινε βάσει αξιολόγησης Κριτικής Επιτροπής που διοργανώνεται από το International Taste and Quality Institute (ITQI) στις Βρυξέλλες και αποτελείται από 60 διεθνώς αναγνωρισμένους chefs από όλον τον κόσμο.

Δεκάδες διαφορετικά καταναλωτικά προϊόντα δοκιμάστηκαν τυφλά, το καθένα για τη δική του αξία με γνώμονα τη γευστική απόλαυση. Τα οργανοληπτικά κριτήρια αξιολόγησης αφορούσαν στην πρώτη εντύπωση, στην εμφάνιση, στο άρωμα, στην υφή, στην αίσθηση στο στόμα και στην επίγευση.

Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται σε μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες για να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’ όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, προκειμένου να κρίνουν με τυφλή δοκιμή την ποιότητα εκατοντάδων προϊόντων και να ξεχωρίσουν τα πραγματικά κορυφαία.

Η διεθνής διάκριση για εξαιρετική γεύση και ποιότητα του
Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Πρώιμης Συγκομιδής Gourmet, αποτελεί μια αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας Amphoreus Intertrade και αποτελεί επιβράβευση της αδιάκοπης προσπάθειας της οικογένειας Βασιλείου να παρέχει ποιοτικές γεύσεις και επιλογές στον σύγχρονο καταναλωτή.

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων