Ζάππειο 2023 – Κερνάμε Ήπειρο 20-22/10

 

Ανακαλύψτε τον Κόσμο της Γαστρονομίας στο Ζάππειο Μέγαρο!

Η Amphoreus σας προσκαλεί στην Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου, για να απολαύσετε την αρίστη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

🌿 Κορυφαίο Παρθένο Ελαιόλαδο 🌿

Στην Amphoreus, πιστεύουμε στην αγνότητα της φύσης και στην τελειότητα της γεύσης. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες ελιάς και παράγεται με ψυχρή έκθλιψη, αποτυπώνοντας την αρμονία της Μεσογειακής αριστείας. Δοκιμάστε τη διαφορά και απολαύστε την αυθεντική γεύση που προσφέρει μόνο η φύση.

Μεταφερθείτε στον Κόσμο της Ελληνικής Γαστρονομίας

Η αγάπη μας για την παράδοση και τη γευστική αυθεντικότητα αντανακλάται σε κάθε σταγόνα του προϊόντος μας. Στην Amphoreus, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και την απόλυτη γευστική απόλαυση.

🎁 Επισκεφτείτε τον Περίπτερο της Amphoreus 🎁

  • Αποκλειστικές Δοκιμές: Δοκιμάστε την πλούσια γεύση του παρθένου ελαιολάδου μας.
  • Γνώσεις από Ειδικούς: Γνωρίστε τους παθιασμένους ειδικούς μας που θα μοιραστούν τα μυστικά πίσω από τα προϊόντα μας.
  • Αποκλειστικές Προσφορές: Απολαύστε ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές που είναι διαθέσιμες μόνο στην Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο”.

Γευστική Εμπειρία Amphoreus

Ελάτε στην Έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με την Amphoreus. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την αυθεντικότητα μας ξεχωρίζει. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να βιώσετε έναν κόσμο εξαιρετικών γεύσεων και γαστρονομικής αυθεντικότητας.

📍 Βρείτε μας στο περίπτερο μας στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μέγαρου  – Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Amphoreus – Εκεί όπου η φύση συναντά την αριστεία. 🌿🌟

Περισσότερα Άρθρα

Food Expo 2024

Food Expo 2024

Ετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς η Amphoreus σας προσκαλεί να βυθιστείτε στον ζωντανό κόσμο της ελληνικής γαστρονομίας στην επερχόμενη Food Expo την επόμενη εβδομάδα. Ελάτε μαζί μας καθώς θα παρουσιάσουμε την εξαίσια γκάμα των φυσικών ελληνικών προϊόντων μας, με το βραβευμένο μας ελαιόλαδο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων